Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Sülüklü Mimar Sinan Ortaokulu

Telefon : 0507 465 76 10
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sulukluortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Sülüklü Mahallesi Nasreddin Caddesi No20 Yunak/ KONYA
VİZYON : Okulumuzu, ilkelerimize bağlı kalarak, başta Yunak olmak üzere bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, tercih edilen, imrenilen eğitim, kültür ve bilim merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak
MİSYON : Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek
BAŞARILAR :

Öğretmen :7
Öğrenci :103
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1490
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:20-12:20 ve 13:00-14:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuz taşıma merkezi olup çevre mahallelerden öğrenci servisi bulunmaktadır. Öğretmenler için ise servis imkanı yoktur.
Ulaşım : Sülüklü Mahallesine ilden veya ilçeden düzenli bir toplu ulaşım yoktur. Ulaşım genellikle şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yunak ve Cihanbeyli ilçelerine eşit uzaklıkta bulunan Sülüklü´de sağlık ocağı, jandarma karakolu, ilkokul, ortaokul ve lise bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz için kalacak yer sıkıntısı olan mahallede alışveriş ve yemek imkanları kısıtlıdır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Yunak ilçe merkezine 60 km uzaklıkta bulunmakta olup Konya il merkezine ise yaklaşık 160 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa tenisi
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :